eMeistring

Sliter du med depresjon, panikklidelse eller sosial angst? I samarbeid med eMeistring i Helse Bergen tilbyr Solli DPS veiledet behandling på internett. Du er ikke alene. Det er hjelp å få!

Veiledet internettbehandling har god dokumentasjon i forskning, og inneholder de samme elementene som du får i tradisjonell kognitiv atferdsterapi i samtale med en behandler i poliklinikk.


Henvisning og vurdering

Fastlegen må henvise deg til spesialisthelsetjenesten på ordinær måte. Nevn gjerne i henvisningen at du ønsker eMeistring.

Utreding

Selvhjelpsprogrammene går over 8 - 14 uker. Programmene inneholder informasjon om angst og depresjon, hva som opprettholder plagene, og hva vi kan gjøre for bedre å mestre dem i hverdagen. I tillegg til tekst som skal leses får du tilsendt oppgaver og øvelser.

Behandling

Behandlingen krever en god del egeninnsats (ca en time hver dag), men du får samtidig ukentlig støtte og veiledning fra terapeut via meldinger på nettet. 

Les mer her

Her vil du blant annet finne første modul til alle tre behandlingsprogrammene (se under ”Behandlingsprogramma”). Ved å lese disse får du et godt inntrykk av hva behandlingen går ut på, og du vil kunne få en følelse av om dette er noe for deg.

Pålogging pasient (Oppstart etter 8.april 2024)

Pålogging pasient (Oppstart før 8.april 2024)

Pålogging behandler

Oppfølging

Oppfølging skal tilpasses ditt behov. Oppfølgingen etter utskrivelse avtales mellom deg og behandler.

Sist oppdatert 08.04.2024